Bu Blogda Ara

13 Mayıs 2012 Pazar

Knight Online Geçici Bir Süre İçin Beklemede

Bu hesap güncelleme mesajıdır. Bu uyarı Knight Online hesabınızla ilgilidir.

K2 Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmayla Knight Online datalarınız ( karakter bilgileri, premium zamanları, Noah ve oyun içi eşyaları) garanti altına alıncak ve Mgame’ın yöneteceği yeni servise transfer olacaktır.

May 13 at 06:00 EET / 04:00 GMT tarihine kadar oyunu bütün özellikleriyle oynamaya devam edebilirsiniz. Bu tarihten sonra K2 Network oyunu durduracak ve komple database yedeklemesi yapacaktır.

Data yedekleme işlemi tamamlandığında, K2 Network geçici süreyle oyunu bazı fonksiyonlarını kullanıma kısıtlı ( Power Up Store, oyun içi takas, canavar öldürme ve PVP kullanılamayacaktır) olacak şekilde açacaktır. Bu sure içinde Mgame transferi başlamış olacaktır.

Bütün datalar transfer edildikten sonra, Knight Online kaldığı yerden yeni yayımcı firmanın servisiyle devam edecektir. Servis transferiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Official Knight Online website bağlantısını ziyaret ediniz.

Oyun geçişi sağlanırken, diğer free2play® oyunlarımız olan APB Reloaded, Fallen Earth ve Sword 2 oyunlarından zevk alacağınızı umuyoruz ve Cali Maestro’la (eski KOL producer’ı) birlikte Hailan Rising eventine http://www.gamersfirst.com/hailanrising/ linkinden katılabilirsiniz.

Knight Online oyununu oynadığınız ve bizim değerli üyemiz olduğunuz için teşekkür ederiz.

-K2 Network

K2 Network | 14252 Culver Drive, Suite A-355 | Irvine, California 92604

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder